Uitvoering 2019

Boerenbont en rode lampjes

Op 6 september 2018 zijn de repetities van het stuk “Boerenbont en rode  lampjes” van Carl Slotboom gestart. Op 16, 22 en 23 maart 2019 zullen wij dit stuk voor u uitvoeren in partycentrum ’t Moaske in De Moer.

Waar gaat het in dit toneelstuk om?

Dolly en Betty, twee prostituees, wonen en werken bij elkaar in een huis dat ze samen hebben gehuurd. De zaken gaan niet zo goed en uit nood besluiten ze een kamer te verhuren. Als Henderik Buitendijk, een naïeve boerenjongen, die voor zijn bemoeizuchtige schoonmoeder op de vlucht is, de kamer huurt, durven de beide dames hem niet te vertellen waar ze hun geld mee verdienen. Ze maken hem wijs dat ze fysiotherapeuten zijn. Wanneer er dan klanten komen en Hendrik ontmoeten, wordt de gesprekken wel zeer verwarrend.

Inmiddels is de schoonmoeder van Hendrik achter zijn verblijfplaats gekomen en huurt, samen met haar dochter Klaartje, de verloofde van Henderik, een kamer bij de beide dames. Wim, een klant van Betty, die denkt dat Klaartje een nieuwe prostituee is, belandt, na veel verwarring, uiteindelijk met haar in het hemelbed.